για &

Θάσος

Η Θάσος είναι το βορειότερο νησί της Ελλάδος, έχει εύκρατο κλίμα με υπέροχα θερμά καλοκαίρια. Είναι επίσης γνωστό και ως το σμαραγδένιο νησί λόγω των καταπράσινων δασών που καλύπτουν το ορεινό εσωτερικό του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις τα δάση εκτείνονται μέχρι τις παραλίες & τις ακτές.

Οροσειρά Υψάριο - Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο

Οροσειρά Υψάριο

Η οροσειρά Υψάριο διασχίζει το νησί και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή από την Ποταμιά όπου μας χαρίζει ένα υπέροχο σκηνικό. Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από την παραλία, θα βρείτε ορισμένα εξαιρετικά μονοπάτια για πεζοπορία που θα σας περάσουν μέσα από δάση, σπηλιές, καταρράκτες μέχρι και την κορυφή του νησιού στο Υψάριο (1209 μέτρα). Θα ανταμειφτείτε με υπέροχη θέα μέχρι το νησί της Σαμοθράκης και τη Λήμνο και σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό θα μπορέσετε να δείτε μέχρι και τα τουρκικά παράλια.
Οι παραλίες της Θάσσου - Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο

Οι παραλίες της Θάσσου

Η Θάσος έχει πάνω από πέντε παραλίες με γαλάζια σημαία, η κοντινότερη στο Αλθέα είναι η Χρυσή Αμμουδιά και απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια. Υπάρχουν διαφόρων ειδών παραλίες σε όλο το νησί , από παραλίες με ψιλή άμμο & βότσαλα μέχρι παραλίες στρωμένες με πέτρινες πλάκες, όλες επωφελούνται από την ομορφιά & την καθαρότητα των γαλαζοπράσινων νερών του Αιγαίου. Έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ απομονωμένων ήσυχων όρμων ή οργανωμένων παραλιών με ομπρέλες & ξαπλώστρες, beach bar, beach volley και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπόρ συμπεριλαμβανομένων και καταδύσεων.
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο1
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο2
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο3
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο4
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο5
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο6
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο7
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο8
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο9
Αλθέα Διαμέρισμα & Στούντιο10

Προσφορές